ХИГИЕННИ КОНСУМАТИВИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ
 • Медна грес/смазка
 • Предназначена за обработка на части,които са подложени на високи температурни или лоши,атмосферни условия.Например;болтове на главата на цилиндъра,изпускателни системи,карета,окачване,кормилни щанги,накладки,спирачни апарати и др.

Издържа на високи температури от -40 до +1100 градуса.

Предлага се в следните варианти;

-0,5 кг-9,99 лв

За поръчка;

0885062284-Виваком

0884064864-А1

Доставка до офис на Еконт и Спиди за цялата страна!

ГРЕСИ

 • Технически вазелин

Технически вазелин за обща употреба.Използва се във фини механични възли.Притежава добри смазочни качества,при ниски обороти и малки натоварвания. Подходящ за смазване на оръжие,кабелни обувки,клеми,уплътнения на врати на автомобили и камиони, предпазва от корозия метални части.

Предлага се в следните варианти;

-0,5 кг-5.99 лв

За контакти:

0885062284-Виваком

0884064864-А1

ГРЕСИ
 • Литиева грес/смазка  L_24
  e универсална литиева смазка, предназначена за смазване на лагери, шарнири и други триещи се механизми, работеши в условията на високо налягане и бързи обороти. Работен температурен режим от -20°С до +120°С . Характеризира се с висока капна температура, висока граница на якост и добри антиокислителни качества. Изпаряемостта на маслото е ниска. Притежава висока колоидна, механична и химична стабилност, при нагряване не се втвърдява. Водоустойчива е, но не може да се сравнява с калциевата и алуминиевата смазки.Предлага се в следните варианти:
-0.4 кг-3.99 лв
-3 кг-19.99 лв
-15 кг-89.99 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ И СПИДИ  ЗА КОФА ОТ 15 КГ!
ГРЕСИ
 • Литиева грес,пълнител за такаламит(картуш)
·Предназначена за смазване на лагери,шарнири и други триещи
се механизми и части при високо налягане и бързи обороти.Работна температура от
-20° С до + 120° С
0.400кг-4.99 лв
ГРЕСИ
 • Калциева грес/смазка К3 e  смазка   предназначена за смазване предимно на възли, изложени на въздействието на вода, и където е необходима защита от възможно заклинване – например в промишлеността, селскостопанското оборудване и др. Върши добра работа за смазване на резбови съединения, неголеми зъбни предавки, пружини, вериги и плъзгащи лагери, шарнири и други триещи се механизми и части при средно налягане и ниски обороти, работещи при ниски налягания, нормална до висока влажност и работна температура от -20°C до 50(60)°C.Предлага се в следните варианти;

  -0.4 кг-3.99 лв

  -3 кг-16.99 лв

  -15 кг-69.99 лв

  БЕЗЛПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ ЗА КОФА ОТ 15 КГ !
ГРЕСИ
 • Kалциева грес,пълнител за такаламит(картуш)

Предназначена за смазване на лагери и други триещи се
механизми при ниски натоварвания и работна температура от -20°С до +50 °С

-0.400кг-4.99 лв


ГРЕСИ

 • Калциева графитна грес К2-ГР
 • Калциевата графитна грес е изработена е от базова калциевата грес К2 с добавка на 10% микронизиран аморфен графит. Микронизираният графит намалява триенето между металните повърхности. При правилно подбрани работни условия възпрепятства прегряването на детайлите. Отличително нейно свойство е, че е работоспособна в силно замърсена и влажна среда.Предназначена за смазване на груби, тежконатоварени механизми (бавни лагери на конвейри, окачвания на специална техника, открити зъбни и верижни предавки, резбови съединения, ресори, ходови винтове, опори на сондажни свредели, метални въжета и тежконатоварени открити метални плъзгащи се повърхности) при ниски налягания и нормална до висока влажност.

Работен температурен режим от -20°С до +60°С

-0.4 кг-3.99 лв

-3 кг-16.99 лв

-15 кг-69.99 лв

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ И СПИДИ  ЗА КОФА ОТ 15 КГ.

ГРЕСИ

 • Молибденова грес MS2

Молебденовата грес е изработена от минерално масло и сгъстена с литиев сапун и полимери,повишаващи колоидната стабилност,водоустойчивостта и адхезията и естествено с добавен молибденов дисулфид.Молибденовата смазка подобрява смазочността особено при високи натоварвания.Високо-температурна,противозадирна,с подсилени противоизносни свойства.Предназначена да работи в областта на ектремните налягания,при интензивна работа и особено подходяща за дълготрайно мазане.Употребява се за смазване на плъзгащи и търкалящи се лагери,карета и други механизми,при автомобили,товарни превозни средства,строителни машини,индустрията. Работоспособна при най-тежки условия,големи товари,повтарящи се удари,трудности с поддръжката и умерена влага.

Работен температурен режим от -20°С 20 до 120(130)С .

Предлага се в следните варианти;

-о,4 кг-4,99 лв

-3 кг-29,99 лв

-15 кг-139,99 лв

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ И СПИДИ ЗА КОФА ОТ 15 КГ!

ГРЕСИ

 • Силиконова грес/смазка

Силиконовата смазка „се използват като

-      Антиадхезивно средство в пластмасопреработващата промишленост
-      Смазочно средство при прокарване на електрически кабели през тръби и маркучи, смазване на винтови нарези, смазване и уплътняване на кранове и клапи върху промишлени тръбопроводи за транспортиране на агресивни флуиди, на стъклени лабораторни апаратури, вакуум смазки
-      Предпазване от възникване на повърхностни токове при електро
-изолатори
-      Защита на електрически схеми от влага, прах, газове
-      Защита на запалителни системи и акумулаторни клеми от искрене, корозия, прах
-      Импрегниране на азбестови уплътнители за избягване на залепването им върху връзките.
-      Силиконовата смазка може да се използва и за обмазване на гумени автомобилни и други уплътнения  , и за смазване на ключалки и прозорци на колата в студени условия, За смазване на клапи ,кабели  панти и други гумени,пластмасови или метални части
 Силиконовите смазка е готова  за употреба продукт. Когато се използват като анти
-адхезиви се нанасят върху повърхността в тънък слой, посредством мека, непускаща влакна кърпа, а за смазване при херметизиране – посредством шпакла или шпатула.

Кофичка 1кг-29.99 лв

За контакти;

0885062284-Виваком

0884064864-А1

Доставка до офис на Еконт и Спиди до цялата страна!


ГРЕСИ
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg