ХИГИЕННИ КОНСУМАТИВИ И ПОЧИСТВАЩИ ПРЕПАРАТИ НА АТРАКТИВНИ ЦЕНИ
 • Спрей за стартиране на двигатели WEICON Starter Spray,400 ml

е подходящ за лесното и безопасно стартиране на двигателите с вътрешно горене. Стартерният спрей е идеален при ниски температури, при влажно време или след по-дълъг престой на двигателя. Спреят предпазва както двигателя, така и акумулатора. Подходящ  е както за дизелови, така и за бензинови двигатели. Независимо дали с катализатор или без него, независимо дали моторно превозно средство, строителна техника, селскостопанска техника, верижни триони, косачки, двигатели за лодки, мотоциклети или скутери - WEICON StarterSpray може да се използва навсякъде. Напръскайте WEICON Starter Spray директно върху въздушния филтър, изчакайте за кратко и стартирайте двигателя бавно. Не се изисква използване на дросел или предварително загряване на дизелови двигатели. Повторете процеса, ако е необходимо.

400 ml-14.99 лв

ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за почистване на  спирачки Weicon Brake Cleaner, 500 мл
WEICON Brake Cleaner е универсално почистващо
средство за автомобилната индустрия, който почиства, обезмаслява и се
изпарява без да оставя следи.
WEICON Brake Cleaner бързо и без усилия обезмаслява и почиства метали,
стъкло и много видове пластмаса. Той премахва нечистотии и остатъци от
масло и грес. WEICON Brake Cleaner може да бъде използван върху спирачки
(барабанни и дискове и спирачки, спирачни накладки, спирачни блокове,
цилиндри, пружини и втулки), амбреажи (уплътнения и компоненти на
амбреажи) и върху двигателни части (карбуратори, горивни и маслени
помпи, предавки и други).
Предлага се в следния вариант
500 мл-3,99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Контакт спрей WEICON
Contact Spray WEICON се основава на специална

комбинация от активни съставки за защита и грижа за електрически
контакти и компоненти. Той разпръсква влагата от електрически контакти,
предотвратява течове на ток и загуба на напрежение и поддържа
контактите, предпазителите, кабелните връзки и др., без окислителни и
сулфидни слоеве.

Contact Spray WEICON се прилага например за кутии
с предпазители, домофони, двигатели на гаражни врати, контакти, кабели и
конектори, кабелни барабани и разширения, електрически градински
инструменти и осветителни системи.

Продуктът се характеризира със следните свойства:

 • Специално разработен почистващ препарат
 • Устойчив на температури от -17°С до +120°С
 • Отблъсква влагата, предпазва електрическите контакти
 • Предотвратява късо съединение и загуба на волтаж
 • Предпазва от оксидация
 • 400 мл-8.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за вериги  и въжета Chain and Rope Lube Spray WEICON 400 ml
WEICON Chain and Rope Lube Spray е синтетично, прозрачно смазващо средство за трайно вътрешно и външно смазване на всички видове силно напрегнати вериги и телени въжета. Спрейът  е особено силно прилепващ, отлично пълзящи свойства, потиска шума, отблъсква водата и предотвратява удължаването , триене и износване. Спрей за смазване на вериги и въжета WEICON може да се използва за всички типове вериги и телени въжета, зъбни колела, червячни зъбни колела, бързо работещи машинни части, съединения, съединители, ролки, сачмени лагери и пружинни възли в много индустриални приложения. Температурна устойчивост -40 до +200 °.

Разклатете флакона и напръскайте на около 15 см от повърхността. След това продуктът може да се прилага и докато частите за смазване са в експлоатация, при спазване на съответните разпоредби за безопасност.

400 ml-16,99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за почистване на дъвки Chewing gum Remover WEICON,400 мл
Остатъците от дъвка и пластилин се замразяват, когато се напръскват с продукта и  могат да се отделят веднага и без да се повредят текстил или подови покрития.

Спрей за отстраняване на дъвка WEICON премахва остатъците от дъвка и пластилин от мека мебел, автобусни седалки (твърда пяна), училищни столове и маси, текстилни настилки от всякакъв тип и еластични и твърди подови настилки като дървени и каменни подове, PVC и линолеум.

 Продуктът се характеризира със следните свойства:

 • Премахва дори старите дъвки или остатъците от пластилин
 • Включва специална шпатула
 • Почти без миризма
 • -400 ml-29.99 лв

 

ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за ръжда и контакт спрей Rust Loosener and Contact Spray,400 ml
 • WEICON Rust Remover and Contact Spray е незаменим за ремонт, поддръжка и обслужване поради своя 6-кратен ефект.Благодарение на много добрите си свойства на пълзене, премахването на ръжда и контактният спрей прониква и в най-малките пространства. С трипътен пръскащ клапан е възможна работа във всяко положение (дори над главата). WEICON Препарат за отстраняване на ръжда и контактни разпръсквания разхлабват ръждясали и твърди компоненти, винтови връзки, болтове, съединения и панти, измества водата от запалителните системи, осигурява функцията на механични части и контакти, напр. върху капачките на разпределителя и съединителите на свещи, осигурява трайна защита срещу корозия и окисляване, дълго смазва плъзгащи се повърхности и поддържа и почиства метални повърхности, механични части и електрически системи. при +100 ° C4 mm² / s
 • 400мл-9.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
АНТИЗАКЛИНВАЩА КЕРАМИЧНА ГРЕС HIGH-TECH WEICON
oт -40° до +1400°С
Anti Seize "High-Tech" е устойчив на висока температура, има отлични
разделящи характеристики, не съдържа метал, неутрален е спрямо материали
и е получил одобрение от NSF.
Anti-Seize „High-Tech“ е особено подходящ когато пасти, съдържащи
метал, може да причинят електролитни реакции, когато продукти, които съдържат никел не бива или не може да бъдат използвани поради здравословни причини и когато тъмно продукти, които съдържат метал, не бива или не може да бъдат използвани поради оптични причини.Предлага се в следните варианти;

 • 120 гр-29,99 лв
  • 450 гр-59,99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Медна грес паста Weicon-Германия
Не съдържа сяра, никел и олово.
Устойчива на температура до + 1200 ° .
WEICON Медната паста се използва като лубрикант за монтиране за всички видове оребрени съединения и плъзгащи се повърхности.
Тя може да бъде използван за намаляване на вибрациите върху спирачните блокове и направляващи, спирачните камери и щифтове, акумулаторните терминали на коли Не съдържа сяра, никел и олово.
Устойчива на температура до + 1200 ° .
WEICON Медната паста се използва като лубрикант за монтиране за всички видове оребрени съединения и плъзгащи се повърхности.
Тя може да бъде използван за намаляване на вибрациите върху спирачните блокове и направляващи, спирачните камери и щифтове, акумулаторните терминали на коли и камиони, както и други електрически връзки, колесни болтове и гайки, както и върху износващи се втулки на електрически, със сгъстен въздух и хидравлични чукове. Продуктът може да бъде използван в множество индустриални приложения.
-0,450 кг-34,99 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ И СПИДИ!
за поръчка;
884 - Покажи - -А1
885 - Покажи - –Виваком

-0,450 кг-34,99 лв
Безплатна доставка до офис на Еконт и Спиди!

-0,500 кг-34,99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Силиконов спрей WEICON
Силиконовият спрей е плъзгащ и освобождаващ агент, както и продукт за консерванти и грижи за пластмаса, гума и метал. Силиконовият спрей WEICON осигурява устойчив разделящ филм и добри свойства на повърхността.
Силиконовият спрей предотвратява образуването на остатъци от лепило върху пресите и водачите, предотвратява залепването на продуктите към конвейерните ленти, улеите и плъзгащите се пътища, предпазва електрическите контакти от влага, запазва гумените, пластмасовите и металните части, предпазва гумените части от ставане на чупливост, замръзване и залепване и позволява безпроблемно движение на парапетите на люка, седалките и предпазния колан.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Освобождаващ продукт за производство и поддръжка
-Спрей на силиконова основа
-Плъзгащ и освобождаващ агент
-Устойчив на температури от -50°С до +250°С
400 ml-14.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Цинков спрей Zink Spray WEICON
Цинков спрей WEICON е студено галванизирана анти-корозионна защита за грундиране и поправка на поцинковани части. Одобрен от немският TÜV и осигурява дълготрайна катодна защита от корозия на всички метални повърхности. Спреят образува бързо-съхнещ прилепващ защитен слой от микрофини цинкови люспи.
При теста за разпръскване на сол съгласно DIN EN ISO 9227, металните части, покрити с цинков спрей WEICON, не показват признаци на корозия след повече от 1050 часа. Цинк люспите образуват устойчив защитен слой, дори при екстремни атмосферни условия и условия на околната среда. По този начин цинковият спрей отговаря на по-високи изисквания от тези, определени от стандарта DIN EN ISO 1461.
WEICON Zink Spray може да се използва като висококачествен грунд против ръжда, за покритие на заварени съединения и пробити отвори, като проводящ междинен слой за точково заваряване и навсякъде, където металът трябва да бъде защитен срещу корозия.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Подходящ за вътрешна и външна употреба
-Дългосрочна катодна защита от корозия
-Раб. Температура*: +5 до +35
-Устойчив на температури от -50°С до +500°С
-Време за втвърдяване - 12 часа
-Подлежи на боядисване
400 ml-14.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Замразяващ спрей Freeze Spray WEICON
Леден спрей Freeze- Spray WEICON има много приложения и е подходящ за откриване на неизправности в електрониката и за ремонтни дейности в индустриалния сектор. Freeze Spray бързо охлажда частите до -45 °C и позволява точното охлаждане дори на най-малките конструктивни части.
WEICON Freeze Spray е непроводим и неутрален към материалите ( с изключение на пластмасата ) и може да се използва в много промишлени и технически приложения.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Позволява точково изстудяване дори и на най-малките части
-Почти без миризма
-Бързо изстудява третираните части до -45 °C
400ml-19.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за почистване на пластмаса Plastic Cleaner WEICON
Почиства, обезмаслява и се изпарява, без да оставя остатъци.
Почистващ препарат за пластмаса Plastic Cleaner WEICON може да се използва за почистване и обезмасляване на чувствителни повърхности като:
-пластмаса
- гумени материали
-метални части с прахово покритие
Почиства и обезмаслява пластмасови повърхности като термопласти ( PVC, PMMA, полистирол) например прозоречни рамки / дограма, ролетни щори, пластмасови профили. Отстранява и остатъци от етикети и лепенки. Изключително подходящ за предварително третиране на повърхности при залепване на чувствителни пластмаси и каучук.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Обезмаслява и почиства чувствителните повърхности
-Силен почистващ препарат
-Изпарява се без да оставя следи / остатъци
500 мл-9.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за почистване и обезмасляване Cleaner Spray S WEICON
Спрей за обезмасляване и почистване Cleaner Spray S WEICON почиства, обезмаслява и се изпарява, без да оставя остатъци. Специалният му клапан също дава възможност да работите над главата си.
Cleaner Spray S може да се използва за:
всички метали,стъкло,керамика,повечето пластмаси и термопластици като PVC,PMMA ( акрилно стъкло )полистирол и др.
WEICON Cleaner Spray S може да се използва за почистване и обезмасляване преди грундиране и боядисване, за почистване на машинни части или преди нанасяне на други продукти на WEICON върху повърхности, където мазна подземна маса би влошила ефекта им.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Силен почистващ препарат
-За предварително третиране на повърхности и свръзки
-Почиства и обезмаслява всички метални, стъклени и керамични повърхности, повечето пластмаси и машинни елементи
-Изпарява се без да оставя следи / остатъци
500 ml-9.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Спрей за почистване на дюзи Burner Cleaner WEICON
Почистващ спрей за дюзи Burner Cleaner WEICON е специално почистващо средство за отстраняване на мазнини, масла, ръжда и други примеси от частите на горелката. WEICON Burner Cleaner се изпарява, без да оставя остатъци.
WEICON Burner Cleaner може да се използва за взривни връзки, преградни плочи, вентилаторни колела и в интериора на корпуса, електроди за запалване и др.
Специална формула за отстраняване на мазнини, масла, сажди и други отлагания на мръсотия от инжектори: фурмени ръкави, ротамери, импелери и др.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Силен почистващ препарат
-Специално създаден за отстраняване на мазнини, масла, сажди и други замърсявания от части на горелката
-Изпарява се без да оставя следи / остатъци
500 ml-19.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
 • Тефлонов спрей PTFE- Spray WEICON
Тефлонов спрей PTFE- Spray WEICON е суха смазка на основата на PTFE сух лубрикант с отлични плъзгащи свойства. Прилепва към всички метални, пластмасови и дървени повърхности. Високото му съдържание на PTFE значително намалява коефициента на триене. Покритието отблъсква замърсяванията, праха и водата и е устойчиво на масла, мазнини и много химикали.
PTFE спрей може да се използва върху бегачи и водачи, конвейерни ленти, транспортни ролки, пързалки, прозорци, режещи инструменти и опаковъчни машини. Може да се използва и като постоянна смазка за валове в пластмасови лагери, като водо-отхвърлящо покритие за уплътнения на хартия, коркови уплътнения и уплътнителни опаковки, като заместител на освобождаващите агенти, съдържащи силикон, и където смазването на масло или грес не е разрешено или желания. Продуктът може да се използва в много индустриални приложения.
Продуктът се характеризира със следните свойства:
-Суха смазка базирана на PTFE
-Без мазнини
-Отлични плъзгащи свойства (незалепващи)
-Почти без миризма
-Устойчив на температури от -180°С до +250°С
400 мл-19.99 лв
ПРОДУКТИ WEICON
В момента разглеждате олекотената мобилна версия на уебсайта. Към пълната версия.
Уебсайт в Alle.bg